Organisatie

Hagé International is een toonaangevend importbedrijf van groente en fruit. We brengen telers vanuit de hele wereld in contact met retailers, groothandelaren, cateraars en de verwerkende industrie in Europa.

Organisatie

We werken samen met telers uit ruim vijftig landen waaronder Nieuw-Zeeland, Brazilië en Zuid-Afrika, maar bijvoorbeeld ook Egypte, Panama en Thailand. Door de hechte relaties met leveranciers kunnen onze klanten rekenen op een veilig en breed assortiment groente en fruit van topkwaliteit. Het hele jaar rond!

Alleen de beste kwaliteit

Hagé levert alleen producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. We werken uitsluitend samen met leveranciers die  - minimaal -  in het bezit zijn van een GlobalGap-certificaat. Onze afdeling Kwaliteit & Milieu onderhoudt intensief contact met de telers en begeleidt hen bij de productie van groente en fruit. Zo weten we zeker dat de productie veilig verloopt en waarborgen we de kwaliteit van onze producten.

Betrouwbare merken, betrouwbaar product

Door onze jarenlange samenwerking met telers - direct of indirect via een exportagent - kunnen we continuïteit geven aan onze merken. De goede vertrouwenband met onze ketenpartners zorgt ervoor dat we op een open manier met elkaar communiceren en flexibel kunnen inspelen op klantwensen. Zo kunnen onze klanten rekenen op een betrouwbaar product dat voldoet aan hun specifieke wensen.

Uitgebreide service

Onze service reikt verder dan het importeren van groente en fruit alleen. We ondersteunen onze telers bij de productie en kijken met hen naar mogelijkheden om duurzamer te produceren. Niet alleen op het gebied van milieu, maar ook als het gaat om bijvoorbeeld arbeidsomstandigheden. We helpen telers bovendien met onze productie-, marketing- en marktkennis in te spelen op de wensen en eisen van de Europese markt. Door korte lijnen met zowel leveranciers als klanten, stemmen we vraag en aanbod op elkaar af.