Diensten

Hagé doet meer dan importeren en verkopen. Dankzij de intensieve samenwerking met The Greenery kunnen we een uitgebreid dienstenpakket aanbieden.

Diensten

Bijvoorbeeld op het gebied van voedselveiligheid en duurzaamheid. Daarnaast ondersteunen we ketenpartners met advies op maat bij de vermarkting van hun producten, logistieke dienstverlening en betrouwbare kwaliteitscontrole.

Ons team van experts heeft de kennis en ervaring om optimaal in te spelen op de behoeften van en de ontwikkelingen in de branche. Hun inzet vormt onze toegevoegde waarde. We willen alleen de best mogelijke producten en diensten aanbieden. Dat kan alleen als we betrokken zijn bij onze klanten en de kwaliteit van onze productie.

Marketing en innovatie

Samen met telers en zaadveredelingsbedrijven zoeken we voortdurend naar nieuwe rassen en productietechnieken. Ook kijken we met telers naar mogelijkheden om de waarde van de oogst te maximaliseren. Met onze productie-, marketing- en marktkennis helpen we hen om optimaal in te spelen op de wensen van klanten. Op basis van product- en marktkennis geven we onze klanten advies op maat. We ontwikkelen onderscheidende verpakkingen en verzorgen promoties en acties. Zo stemmen we vraag en aanbod op elkaar af. Als dat gewenst is, koppelen we telers direct aan retailers. Dat draagt bij aan het wederzijdse vertrouwen en maakt de lijnen nog korter.

Logistiek

De producten van Hagé gaan mee in het efficiënte en betrouwbare distributiekanaal van The Greenery. We verzorgen het volledige logistieke traject, van teler tot in de winkel. Via ons tracking en tracing systeem weten we altijd waar een levering zich bevindt. Daardoor kunnen we vroegtijdig inspelen op mogelijke knelpunten. Voor het wegtransport zetten we onze eigen logistieke dienstverlener Dijco in. Daardoor blijft de keten kort en effectief.